algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

El PSM vol dur aparcaments del mercat cobert al Campet des Tren

Sosté que excavar el centre d'Inca posa en perill alguns edificis

El PSM d'Inca alerta que el projecte d'enderrocament i construcció d'un nou mercat cobert a la ciutat «pot posar en perill els edificis dels voltants» i «incompleix el Pla General d'Ordenació Urbana que tramita el propi Ajuntament i que limita a 5.000 metres quadrats el màxim de superfície permesa per als aparcaments subterranis en el centre».

El PSM Entesa Nacionalista proposa per aquest motiu a l'equip de govern popular que traslladi part de les plantes d'aparcament subterrànies previstes en el mercat cobert al futur aparcament del Campet des Tren, situat al costat de la via del tren i que construirà i explotarà Serveis Ferroviaris de Mallorca.

Els regidors del PSM Francesca Vives i Antoni Rodríguez van oferir ahir una roda de premsa al costat del seu secretari Antoni Alorda per llançar la nova proposta a l'equip de govern del PP. Demanam que s'obri un debat públic no sols sobre el projecte del mercat cobert sinó també sobre l'aparcament del Campet des Tren» segons van indicar les fonts.

El PSM sosté que la construcció de les 7.163 places d'aparcament previstes en quatre plantes subterrànies sota el mercat cobert de la ciutat «hipoteca a més la futura peatonalització del nucli antic obligant els vehicles a circular pel centre per accedir a aquest aparcament». «Seria més intel·ligent fer aparcaments disuasoris als afores i deixar els del centre per als comerciants i residents», diu el PSM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris