bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

L'Associació de Premsa Forana reclama més suport institucional

L'Associació de Premsa Forana de Mallorca, integrada per 44 publicacions, celebrà ahir la seva primera diada a Sant Joan, on hi ha la seu, coincidint amb la reunió de la seva assemblea anual. Durant la trobada es va debatre un conjunt de propostes, com ara la necessitat de tenir un major suport institucional.

Aquesta és la primera diada organitzada per l'agrupació i té una voluntat clara de continuïtat. Al llarg del dia es dugué a terme una sèrie d'actes, com la conferència del president de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal, Antoni Garrido; o la presentació d'una pàgina web de l'Associació que s'ha millorat no fa gaire.

«Volem que sigui una finestra al món. Des d'aquesta pàgina oferim informació sobre cada una de les publicacions i hi entrevistam personatges públics», comentà el president de l'entitat, Gabriel Mercè.

Així mateix, enguany s'ha instaurat un reconeixement de mèrits per a la gent que hagi destacat a la Part Forana. Els guardonats foren Nofre Arbona, director de la revista Bona Pau de Montuïri, pels 50 anys al capdavant de la publicació; i l'exdirector de Política Lingüística del Govern del Pacte de Progrés, Joan Melià, per les ajudes que donà a la premsa forana des de l'Executiu. Tant a un com a l'altre se'ls entregà una escultura que representa un mapa de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris