algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

L'Ajuntament projecta un aparcament subterrani de 952 places a Cala Millor

Un estudi fet pel Consistori posa de manifest la saturació que es produeix al centre

92774

Una imatge del carrer de l'Hereu, on es pot apreciar la dificultat per trobar aparcament.

A. BASSA.

A .BASSA.Son Servera.
Cala Milllor disposarà d'un gran aparcament subterrani amb capacitat per a 952 vehicles. D'aquesta manera, es pretén solucionar la gran manca de places que s'observa a la zona turística.

Un estudi elaborat per l'Ajuntament de Son Servera posa de manifest la saturació existent ara com ara en aquest nucli, sobretot als carrers principals del centre, on cada dia hi ha una mitjana de 550 cotxes aparcats. Així mateix, durant la temporada turística aquesta saturació és fins i tot més alta.

El batle de Son Servera, Damià Ripoll (PP), va posar ahir de manifest «la necessitat de poder oferir als ciutadans facilitats per aparcar els seus vehicles. Nosaltres hem elaborat un estudi de mobilitat i hem comprovat la gran quantitat de cotxes que hi ha aparcats des de l'avinguda de Joan Camps fins a Sol Naixent. Des de la Sala volem resoldre el problema i també millorar tant la imatge de Cala Millor com la qualitat de vida dels seus habitants i creim que aquest en podria ser un bon principi».

El lloc triat per a la construcció del pàrquing és en principi la plaça de Mallorca, on ja s'han iniciat les gestions per poder començar les obres enguany mateix. Així, aquesta àrea podria fer servei a tota la zona dels carrers de na Penyal, Vinya del Mar o l'Hereu, que és on sempre hi ha més cotxes aparcats.

Ripoll va comentar que una vegada construïda la infraestructura, «la zona quedarà descongestionada i la intenció és poder establir algun sistema per als residents a fi que en puguin sortir beneficiats».

Des de l'Ajuntament de Son Servera treballen per oferir una nova imatge de Cala Millor, avui dia una mica degradada. Així doncs, una altra de les intencions de l'equip de govern és potenciar el comerç en aquesta mateixa àrea.

D'una altra banda, també es fa feina en la millora de la neteja, una de les qüestions que més preocupen els veïns. Ja s'hi estan posant en marxa noves ordenances. «Volem convertir Cala Millor en un lloc molt atractiu tant per als residents com per als turistes que ens visitin», va concloure el primer edil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris