nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Els treballadors de Son Llàtzer es mobilitzaran per l'homologació

Qualifiquen la reunió mantinguda ahir amb l'Ib-salut com a «frau»


Els membres del comitè d'empresa de la Fundació Hospital de Son Llàtzer anunciaren noves mobilitzacions després de la reunió mantinguda ahir a l'Ib-salut per negociar les condicions salarials per arribar a l'homologació del personal sanitari.

El president del comitè d'empresa i representant del Sindicat UGT, Miguel Àngel Romero, assegurà que la predisposició de l'administració respecte la darrera trobada ha variat considerablement i «s'han retractat de tot el que ens oferien a l'anterior proposta».

Romero explicà que «ja no parlen de percentatges tancats i es mantenen que s'ha d'arribar a l'homologació el 31 de desembre del 2006 com havien oferit anteriorment». De la seva banda, el representant del sindicat professional dels metges i infermers Cemsatse, Sergio Tortosa, reafirmà les declaracions de Romero i assegura que «no descartam noves mobilitzacions i fins i tot la vaga».

Així mateix, Tortosa destacà que «es nota que estam en ambient preelectoral i els interessa mantenir la pau social amb vista a les eleccions generals del 14 de març». Per la seva banda, Maria Horrach, la representant de CCOO, assegurà que la reunió fou «un frau» i que «a la passada trobada ens havien mig emparaulat que es faria l'homologació al juny del 2006 i ara ja tornen a dir que serà el desembre del 2006».

Horrach també coincideix que s'hauran de tornar a mobilitzar si volen aconseguir l'homologació. Ara tot dependrà de la reunió que mantindran el proper dijous amb l'administració. Els representants dels treballadors han demanat que els presentin una contraoferta el mateix dijous i una ordre del dia «per tal d'evitar que facin filosofia i no ens diguin res».

Respecte a la disparitat d'opinions que produí que es presentassin dues propostes per part del diferents sindicats representats al comitè d'empresa, sembla que s'ha pogut solucionar. Des de Cemsatse es reafirmen que «les dues propostes juntes són molt millors que per separat».

Un altre dels elements que han demanat els sindicats és un acta de la reunió d'ahir «perquè així ja no es podran desdir del que ens han proposat». Els treballadors coincidiren a assenyalar que la trobada d'ahir va resultar en general «decebedora».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris