algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Fan la segona autòpsia a l'home que aparegué mort al camí Fondo

La seva mare aconseguí que Andrade i Núñez realitzassin l'examen

Els prestigiosos metges forenses José Antonio García Andrade i Ramón Núñez Parra es desplaçaren ahir a Palma per efectuar la segona autòpsia al cadàver d'Errol Woiski Aragón, un home de 34 anys que el 5 de juny passat aparegué mort a una voravia del camí Fondo. Pel Grup de Homicidis de la Policia es tractà d'una sobredosi, per la seva mare, en canvi, fou un assassinat.

Letita Aragón, la progenitora, mai no va acceptar la versió oficial de la mort del seu fill, i des que va aparèixer el cos ha batallat legalment perquè el jutjat d'instrucció número 9 permetés una segona autòpsia, més aclaridora.

El jutge va rebutjar les reclamacions de l'advocat de Letita, Jaime Bueno, però finalment ha permès que els dos metges forenses de Madrid viatgin a Palma i completin la segona autòpsia. L'examen va tenir lloc ahir, a les onze menys quart del matí al cementeri palmesà.

Durant gairebé dues hores els especialistes van obtenir mostres de vísceres i teixits de les restes mortals d'Errol, que portava des del 5 de juny «en una cambra frigorífica», segons ha denunciat la seva mare. Els resultats no es coneixeran d'immediat, i les mostres han estat remeses a un laboratori de Madrid.

Després, els metges van visitar el lloc on va aparèixer el cadàver, al camí Fondo, a fi de recollir algunes proves. Letita insistí ahir que la hipòtesi policíaca que el seu fill va morir per sobredosi «és absurda» i va reiterar que una comunicant anònima -una prostituta- li va explicar per telèfon que dos individus havien subministrat una substància al seu fill en un bar i després se l'havien emportat, cap a una destinació incerta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris