nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Indignació a Son Fuster després que una nina es clavàs una xeringa al parc

Els veïns clamen per la falta de seguretat al recinte: «És un perill per als nostres fills»

102540

Els veïns de la zona mostraren la seva preocupació.

Els veïns de la barriada palmesana de Son Fuster estan en peu de guerra. D'algun temps ençà, critiquen la falta de seguretat al parc públic, que es fa de dia replet de xeringues i vidres al costat dels gronxadors, però ahir aquestes queixes es convertiren en vertadera indignació després de conèixer-se que una nina de 3 anys es clavà dijous una xeringa.

La mare de la menor, anomenada Ana, explicà ahir a aquest diari que a les cinc de l'horabaixa acudí al parc de Son Fuster amb la petita i una altra amiga i la seva filla. «Estàvem molt pendents de les dues, perquè sabem que hi ha vidres i fins i tot xeringues. En un moment vàrem veure que la meva filla agafava arena i que en aquella grapada hi havia una xeringa, amb l'agulla. Li férem un crit, s'espantà i se la va clavar», relatà.

La nina fou evacuada tot d'una al PAC de Son Cladera, i d'allà a l'hospital de Son Llàzter, on li feren tot tipus de proves: «La punxaren tantes vegades que avui té cops blaus. Ens han dit que és difícil que agafi malalties com la sida o l'hepatitis, però fins dins de tres mesos i mig no podrem descartar-ho. Cada dia que passa és terrible. És una angoixa no saber què li passarà a la teva filla, si ha agafat alguna malaltia o si està bé...».

El cas de la petita de 3 anys i els moments d'incerteses que viuen els seus pares no han passat desapercebuts per als veïns de Son Fuster, que ahir acudiren al parc per protestar pel deteriorament perillós d'aquelles instal·lacions.

Magdalena, una de les residents, es queixà que «tenim un parc de gairebé 5.000 metres quadrats, com no n'hi ha molts a Palma, i està fet una pena. La mínima cosa que pot fer l'Ajuntament és posar els mitjans necessaris per garantir que els nostres fills no es clavaran xeringues mentre juguen a l'arena». Sobre això, una altra de les veïnes, Loli, anuncià que ben aviat es recolliran firmes per presentar-les a Cort: «Anam molt seriosament i no volem que es pensin que és una rebequeria d'un dia».

Una de les solucions seria, segons alguns afectats, que es col·locassin tanques i que el parc, de nit, quedàs tancat al públic. De fet, és durant la matinada quan acudeixen al recinte toxicòmans i joves conflictius, que fan «botellons».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris