algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Costes projecta l'embelliment per a la primera línia de l'Arenal

Ampliarà les voreres i recuperarà també la platja de Sant Antoni


Demarcació de Costes de Balears ha tret a exposició pública un projecte que preveu el condicionament de la primera línia de l'Arenal de Llucmajor, una zona que es troba molt degradada i en la qual el Govern central invertirà 1,7 milions d'euros.

En concret, les obres afecten viaris públics de l'avinguda Miramar i dos trams del carrer Roses, així com la platja de Sant Antoni. En l'actualitat, el paviment d'aquests carrers està molt deteriorat i causa un impacte negatiu. Així mateix, en un tram comprès entre el Torrent i el carrer Gran General Consell, el mur de contenció al costat del mar no és suficient per evitar l'arrossegament d'arena pel vent. L'arena, les fulles dels arbres i les escombraries provoquen en nombroses ocasions embussos a la xarxa de pluvials. La ineficàcia de la xarxa també origina inundacions a la parada de taxis d'aquesta zona.

Les actuacions de Demarcació de Costes de Balears, departament adscrit al Ministeri de Medi Ambient, preveuen condicionar l'avinguda Miramar amb paviment de llamborda de formigó donant continuïtat al vial procedent de Palma. A més de la reposició de ferms i paviments, també s'ampliarà la vorera que discorre al costat de la tanca del Club Nàutic.

D'altra banda, també es millorarà el drenatge superficial, es netejarà la xarxa de pluvials i es facilitaran els desguassos, sobretot, en el punt baix davant el carrer Sant Cristóbal.

El projecte també inclou l'adequació paisatgística del segon tram del carrer Roses, de tal manera que es potenciï el trànsit entre les platges d'ambdós costats del Club Nàutic, «eliminant així el concepte de platja marginal que pesa sobre la cala de Sant Antoni».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris