muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

El pàrquing de la plaça Mallorca encara no ha presentat les tarifes

L'Ajuntament desconeixia que els aparcaments obrissin de franc

L'empresa concessionària del pàrquing soterrat de la plaça Mallorca, que es troba obert des del passat dilluns, encara no ha presentat a l'Ajuntament d'Inca la relació de tarifes que pretén aplicar, i que una vegada que siguin acceptades per l'equip de govern, hauran de passar encara per l'aprovació del ple municipal.

El tinent de batle i coordinador municipal, Rafel Torres, manifestà ahir que «des de l'Ajuntament ens ha sorprès que l'empresa hagi obert gratuïtament l'aparcament al públic, perquè nosaltres sabem que començarien a entrar els particulars que han adquirit una plaça a la segona planta».

Torres recorda que l'empresa presentà una proposta de les tarifes per aplicar fa mesos, però aleshores l'equip de govern sol·licità que aquestes s'aplicassin per minuts en lloc de per fraccions d'hora i que es presentàs un estudi comparatiu amb altres aparcaments similars, «però no hem tornat a rebre una nova proposta», diu el tinent de batle.

Torres no considera problemàtic el fet que les obres en el conjunt de la plaça encara no hagin estat rebudes per l'Ajuntament. «Si no les hem rebudes és perquè queden per resoldre problemes de goteres i llambordes rompudes, no hi ha cap problema estructural i el pla de seguretat es compleix i està en marxa», afirma.

L'obertura de l'aparcament des del passat dilluns, sense avís als responsables municipals, ha provocat que l'àrea de Trànsit i Policia hagi hagut d'actuar de forma urgent a l'entorn de la plaça i ahir mateix començaren les obres per adequar la rotonda provisional que regularà el trànsit d'entrada i sortida de l'aparcament.

Per altra banda, les obres continuaven ahir a diferents punts de l'exterior de la plaça. Per una banda, s'estan reemplaçant una sèrie de llambordes a la part alta de la plaça que es varen rompre pels jocs d'un grup de joves amb monopatins, i per altra banda continuen les tasques per arreglar els problemes de goteres que es continuen produint des de la zona habilitada per a jocs infantils.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris