muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Garí renuncia a les àrees de govern però no a l'acta de regidor del PP

El batle assegura que tot continua igual perquè «mai ha fet res»

El regidor del PP, Francesc Garí, va presentar ahir la seva renúncia a tots els càrrecs que ostentava com a membre de l'equip de govern (PP-UM). Així, Garí abandona les àrees de Policia Local, Serveis i Manteniment i Comerç. En la seva carta de renunciació, Garí posa en coneixement de la batlia la seva negativa a gestionar les citades àrees però no deixa l'acta de regidor ni de pertànyer al Partit Popular.

Diari de Balears es posà ahir en contacte amb Francesc Garí, però el regidor no volgué fer manifestacions ni donar cap explicació sobre el seu renunciament. El batle de ses Salines, Sebastià Vidal (PP), digué que la renúncia de Garí «no canvia molt les coses perquè no feia res mai a les seves àrees i jo vaig haver d'assumir-les perquè ell no feia res».

El soci de govern del PP, Antoni Caldentey (UM), digué que «hem aconseguit la primera passa perquè nosaltres no volíem fer feina amb ell. Personalment, no tenc res en contra d'ell, però políticament no volia fer feina amb aquesta gent».

Ara, l'equip de govern és format pel batle Vidal, els altres dos regidors del PP i els dos d'UM. El pacte, reunit ja en diferents ocasions sense Garí, roman a l'espera que els dos edils de Sud Unificat s'adhereixin al pacte. De moment, té la intenció de continuar governant sense Garí.

Sur Unificat rumia si accepta la figura de Junta de Districte per la Colònia i durant un any recollirà signatures per aconseguir més endavant l'Entitat Local Menor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris