nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

L'assassí contactà amb la família de la dona per explicar on era el cadàver

Hamir Guezzar telefonà des del Marroc i donà pistes sobre el parador de Maria Isabel

J.J./P.M. Palma.
Hamir Guezzar, l'assassí confés de Maria Isabel, va tenir la sang freda de telefonar des del Marroc a la família de la dona, després de la seva fugida, i facilitar-los detalls sobre on havia deixat el cadàver de la seva companya. Segons pogué saber aquest diari, Hamir s'interessà per l'estat del seu fill de 10 mesos, que és en un hospital de Palma amb pneumònia, i facilità algunes «pistes» a la família de la seva companya, que li implorava detalls sobre el seu parador.

En una ocasió apuntà que l'«havia enterrat», i després matisà que l'havia cobert amb plàstics, tal com es va comprovar després. El marroquí, de 28 anys, no pogué -o no volgué- concretar més detalladament el parador de Maria Isabel Ferrer, i es va referir als hivernacles de Son Ferriol, per ubicar-la. I per això durant gairebé quatre dies un total de 100 agents del Cos Nacional de Policia, Guàrdia Civil i Policia Local «pentinaren» àmplies zones de Puntiró, s'Hostalot, Son Ferriol, Santa Eugènia i Marratxí, a la recerca de la veïna de Son Cladera.

D'altra banda, les amigues de Maria Isabel comentaren que Hamir solia vigilar-la quan aquesta es trobava en una cafeteria propera a la seva casa. Aquestes dones declararen que la jove solia freqüentar una cafeteria de la cadena Forn de Campos, on en alguna ocasió s'amagà per evitar una agressió del seu company, i que es troba pròxima a la residència de la víctima en Cala Gran i la dels seus pares, a Cala Mitjana, al barri palmesà de Son Cladera.

D'acord amb el testimoni d'aquestes persones, la víctima els havia confessat que el seu company sentimental la maltractava, encara que poques setmanes abans de la seva desaparició aquesta havia comentat que havia posat fi als seus problemes domèstics, sense especificar de quina manera. Segons relataren, Maria Isabel li havia dit el seu presumpte agressor que «no li posàs la mà damunt, perquè ella també era capaç de pegar-lo».

Aquestes persones fins i tot havien vist com el sospitós deambulava a prop de l'establiment per vigilar la víctima quan s'hi trobava i a continuació li telefonava amb un mòbil per comprovar que no li mentia sobre el lloc on estava. «Se la veia malament, semblava com si tingués por de deixar-lo», afegí una de les treballadores del Forn de Campos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris