algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Troben Maria Isabel Ferrer assassinada i amb el cap destrossat devora Puntiró

El cos de la desapareguda estava cobert de plàstics i ple de sang

93178

El cadàver de Maria Isabel Ferrer Segura va aparèixer ahir en una finca entre s'Hostalot i Puntiró.

J.J./P.M. Palma.
La finca es Barranc, al quilòmetre 4 de la carretera vella de Sineu, entre s'Hostalot i Puntiró, amagava el cos inert de la dona més cercada a Mallorca en els últims anys: Maria Isabel Ferrer Segura. La dona maltractada, que desaparegué divendres, coincidint amb la fuga del seu company marroquí al seu país, aparegué en un camí rural amb el cap destrossat a cops de pedra.

A les 12.10 hores, aproximadament, dos motoristes del Cos Nacional de Policia s'adonaren que el reixat d'accés a la finca, a prop dels hivernacles de Son Ferriol, estava només tancat per fora, però sense el cadenat. Obriren i es ficaren a la propietat per inspeccionar-ne els voltants. Passada una gran possessió ascendiren per la muntanya un camí estret, d'uns dos metres d'ample, i de sobte, a mitjan trajecte, els motoristes veieren un cos estès al costat d'unes pedres grans. Tot feia presagiar que es tractava de Maria Isabel i els agents, sense apropar-se massa al cos per no destruir proves, comunicaren per ràdio la troballa: «Ha aparegut».

Aquesta tranquil·la finca dels afores de Palma, deshabitada en aquells moments, es convertí en els minuts successius en un formiguer de motos, cotxes patrulla i sirenes. Les esperances de trobar Maria Isabel amb vida eren molt escasses, però al migdia s'esfumaren d'un cop amb tota la seva cruesa.

El Grup d'Homicidis es féu càrrec de la investigació i els policies precintaren el terreny limítrof amb el cadàver. Els nombrosos periodistes i fotògrafs que arribaren a la finca es Barranc se'ls va mantenir a distància davant els reixats de la propietat i a les 13.40 hores arribà un taxi en el qual viatjava el jutge Castro, titular del jutjat d'instrucció número 3, la fiscal i un ajudant.

Varen ser en aquell paratge gairebé una hora, inspeccionant el cadàver i les rodalies, i sobre les 14.25 hores comparèixer un germà de la difunta acompanyat per un amic. Al seu rostre es reflectia l'angoixa del moment: encara no li havien confirmat que el cadàver es corresponia amb el de Maria Isabel, però hi havia pocs dubtes que així era. El jove abandonà es Barranc molt afectat, tapat per un abric i a l'interior d'un cotxe.

A les tres de l'horabaixa tot havia acabat, només faltava que el cadàver fos retirat i traslladat a l'institut anatòmic forense, on avui està previst que s'hi efectuï l'autòpsia. La Policia, que no tenia mitjans per evacuar el cadàver, es posà en contacte amb els bombers de Palma, que s'endinsaren en el camí de muntanya i carregaren el cos ensagnat de la dona. El baixaren fins a l'entrada de la finca, on s'havia fixat el punt de partida de tots els operatius, i després la funerària el traslladà fins al cementiri palmesà.

El cos de Maria Isabel, que tenia 34 anys i era mare de dos fills, un de 10 mesos i un altre de pocs anys, no estava en avançat procés de descomposició, sobretot perquè aquests dies les temperatures havien estat baixes, però ja desprenia una forta pudor. A l'escenari del crim aparegueren diverses pedres cobertes de sang, fet que fa pensar que l'agressió contra ella fou tan salvatge com fulminant i que Hamir Guezzar, el seu company, li va destrossar el crani a cops.

Els maltractaments no eren per a la veïna de Son Cladera cap novetat i fa un any, quan estava embarassada del seu segon fill, rebé una pallissa tremenda per part del marroquí. Però sempre el perdonava. Aquest amor cec li costà divendres la vida.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris