nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

El pinar de l'antiga piscina de Gesa es convertirà en una àrea recreativa infantil i juvenil

L'Ajuntament d'Alcúdia transformarà el recinte de la piscina de Gesa en una àrea recreativa infantil i juvenil que estarà oberta tots el mesos de l'any. L'Autoritat Portuària ha cedit l'ús d'aquestes instal·lacions per un temps de 25 anys com a contraprestació del conveni urbanístic per ampliar el port comercial. Fins ara, l'Ajuntament d'Alcúdia gestionava l'antiga piscina de Gesa (propietat de l'Autoritat Portuària) tres mesos a l'any, gràcies a un conveni d'ús que es renovava anualment des de la dècada dels vuitanta.

En aquest lloc es fan cada estiu els cursets municipals de natació. L'Ajuntament era reticent fins ara a l'hora d'invertir en el recinte, ja que res no assegurava la pròrroga del conveni més enllà d'un any. Per aquest motiu, es feien les reformés imprescindibles però no grans inversions. La darrera reforma, fa dues temporades. Ara, com que ja hi ha garantia de l'ús municipal de l'antiga piscina per als propers 25 anys, l'Ajuntament es planteja una inversió important.

L'equip de govern va acordar ahir encarregar el projecte de recuperació de la finca, de 4 quarterades (30 mil metres quadrats) aproximadament i que consistiria a posar a punt el pinar, crear una àrea de jocs infantils i construir una pista de skate, fins ara prevista a l'Hort de Fasser. Es reconstruirà també la voravia que envolta el recinte i s'instal·larà enllumenat públic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris