bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El PSOE diu que Consultores no té crèdit per assessorar l'Ajuntament

Afirma que posa en entredit la «neutralitat mediàtica» del Consistori

El grup socialista a l'Ajuntament de Calvià considera que l'empresa Consultores de Información de Baleares SL ha quedat «desacreditada» per «assessorar l'Ajuntament en matèria de comunicació i informació entre els mitjans de comunicació».

Antoni Manchado, portaveu del PSOE a l'Ajuntament de Calvià, creu que l'administrador únic de Consultores de Información, Antonio de Padua Alemany Dezcallar, no pot garantir una neutralitat en l'orientació mediàtica del Consistori pels constants atacs que públicament adreça a mitjans, treballadors i empresaris de la comunicació.

En aquest sentit, Manchado anuncià ahir que demanaria al batle de Calvià, Carlos Delgado, si creia que l'empresa Consultores de Información SL era una «bona opció» per «assessorar en matèria de comunicació i informació entre mitjans de comunicació i informació», tal i com estipula el contracte signat pel tinent de batle de Serveis Generals, José Manuel Ruiz Rivero.

Antoni Manchado explicà ahir a Diari de Balears que formularà la pregunta per escrit i també en el plenari de l'Ajuntament. El dirigent socialista opina que «la imatge de neutralitat que han de mantenir els serveis de comunicació de l'Ajuntament queden seriosament en entredit per la conducta pública d'Antonio de Padua Alemany Dezcallar».

L'oposició municipal s'escandalitzà aquesta setmana en conèixer per una informació publicada a Diari de Balears que el Consistori pagava 29.000 euros anuals a Consultores de Información de Baleares SL per, entre d'altres raons, «assistir tècnicament per a la redacció de discursos», fet que qualificà de «patètic» i de «tudadissa» dels pressuposts.

Des de l'oposició extramunicipal, Manel Moyà, dirigent del PSM-Entesa Nacionalista, acusà Carlos Delgado de «muntar una nova Estrategia Local després d'haver-la criticat tant» fet «patètic» amb què demostrava «una manca total d'ètica».

D'altra banda, el portaveu del PSM al Parlament balear, Pere Sampol, registrà dimarts una pregunta a la cambra per què el Govern li doni comptes de quantes factures li ha presentat Consultores de Información de Balears SL. En l'hipotètic cas que n'existeixin, Sampol s'interessa per quina quantitat li ha estat satisfeta a l'empresa administrada per Antonio de Padua Alemany Dezcallar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris