algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Els titulars dels guals perdran el seu dret si no canvien les plaques

Al Districte I tenen fins el 31 de març per complir l'ordenança

Els titulars dels guals permanents que no substitueixin les antigues plaques per les quals preveu la vigent ordenança de circulació perderan la seva reserva d'espai. En principi, els propietaris tenien fins el 31 de desembre de 2003 per adaptar-se a la normativa però, atès que la gran majoria no ho havien fet, la batlessa, Catalina Cirer, va publicar un bàndol que dóna un «ultimàtum» per instal·lar les noves senyalitzacions, que integren a la mateixa placa el símbol de prohibit estacionar i el decret consistorial que autoritza la reserva d'espai.

Així, els terminis per «posar-se al dia» depèn del districte on estigui ubicat el gual. Els primers que hauran de fer front a aquesta mesura seran els propietaris residents al Districte I, que comprèn la zona de les avingudes, la plaça Alexander Fleming, Balmes, la plaça del Fortí, 31 de Desembre, l'avinguda Argentina, Antoni Maura i el passeig de Sagrera, entre d'altres.

Progressivament, es veuran afectades les vuit àrees en què es divideix Palma administrativament. Els darrers districtes obligats a substituir les plaques seran el VII i el VIII, que corresponen a Sant Jordi, s'Aranjassa, el Pil·larí i sa Casa Blanca. A aquests indrets l'obligació s'estén fins a finals d'any.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris