algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Cirer rep els informes que demanà sobre Son Espases i el Megapark

La batlessa de Palma decidirà aviat si sanciona els funcionaris de Cort que han estat «investigats»

La batlessa de Palma, Catalina Cirer, ja té al seu despatx les informacions reservades que va encarregar per «valorar» les actuacions d'alguns funcionaris en relació als «casos» Son Espases i Magapark. En base a aquests informes, elaborats pel secretari de l'Ajuntament, Cirer haurà de decidir si els treballadors municipals han actuat correctament o si, ben al contrari, mereixen amonestacions, sancions o, fins i tot, l'expulsió del cos funcionarial.

Segons normatives internes a les quals ha tingut accés aquest diari, si es demostra que s'ha obrat amb parcialitat en la tramitació d'alguns expedients, alguns membres del personal adscrit de la Gerència d'Urbanisme podrien veure's obligats a deixar els seus llocs de feina.

Darrerament, les sospites dels grups de l'oposició s'han centrat en l'arquitecte municipal, Joan Seguí, i els seus informes favorables a la ubicació del Son Dureta II a Son Espases; les suposades «actuacions discriminatòries» que han protagonitzat alguns funcionaris en relació a les llicències de Megapark i, darrerament, el cap d'àrea Damià Sans, i la seva presumpta vinculació amb certs «regals» d'empresaris d'oci.

Altrament, i sense sortir de l'àrea d'Urbanisme, Rodrigo de Santos informà ahir que actualment s'estan tramitant prop de 400 llicències, que estaven paralitzades durant la moratòria. Una vegada aixecada la suspensió urbanística, el tinent de batle assegurà que es «veuran» una per una i per «rigorós» ordre d'entrada. De moment s'han atorgat un total de 19.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris