algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Sampol demana quantes factures ha presentat Consultores al Govern

El PSM denuncia la «falta d'ètica» i el «patetisme» de Delgado

El portaveu del PSM-Entesa Nacionalista al Parlament balear, Pere Sampol, formulà ahir una pregunta al Govern de Jaume Matas per demanar-li quantes factures li ha presentat Consultores de Información de Baleares SL. L'empresa, l'administrador de la qual és Antonio de Padua Alemany Dezcallar, ha estat contractada pel batle de Calvià, que li paga 29.000 euros per «assistir-lo» de manera tècnica en la redacció dels discursos.

Segons Sampol, els punts d'interès són dos: quantes d'aquestes suposades factures s'han pagat i quin és l'hipotètic import global percebut per Consultores de Información de Baleares. De la mateixa manera, el dirigent del PSM de Calvià, Manel Moyà denuncià ahir la «falta d'ètica» del primer edil de la localitat, Carlos Delgado, que per mitjà del contracte amb Consultores de Información «construeix una nova Estratègia Local», com la que havia criticat tant quan estava a l'oposició.

Els socialistes de Calvià, a través del seu portaveu Antoni Manchado, afirmaren que «resulta patètic que els ciutadans hagin de pagar la incapacitat d'un batle per escriure discursos, com si del president del Govern es tractàs». L'oposició al Consistori raonà que «el senyor Delgado pronunciarà com a màxim 5, 6 o 7 discursos per any, amb la qual cosa el cost d'un discurs serà gairebé d'un milió de pessetes, i això és una autèntica vergonya».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris