algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

Iniciades les obres d'adequació de la seu del club d'esplai Es Turó

L'Ajuntament concedeix 1.800 euros per a les reformes més urgents

ELENA DÀVILA.Llubí.
El local on es reuneix el club d'esplai Es Turó de Llubí està sent reformat gràcies a una subvenció atorgada per l'Ajuntament. Segons el batle del municipi, Tomàs Campaner (PP), «el mes de gener passat el grup de monitors de l'esplai es va reunir amb el regidor Miquel Perelló per demanar-li ajuda, atès el deteriorat estat en què es trobava el local i el conseqüent perill que podia suposar per als infants que allà es reuneixen cada dissabte».

Campaner ha explicat que encara que la propietat del local és de la parròquia, «des de l'equip de govern hem decidit atorgar aquesta subvenció de 1.800 euros (300.000 pessetes) perquè es realitzin les reformes més urgents i així els infants de Llubí puguin reunir-se sense cap perill, ja que fins ara mai s'havia fet res».

Entre les obres que s'hi han duit terme trobam que s'han canviat les canonades del local, s'ha col·locat un encalentidor d'aigua i estan pendents de col·locació les persianes noves i la barana de l'escala, ja «que estan en molt mal estat», assegura el batle Campaner.

La coordinadora de l'esplai, Cati Perelló, afirmà que «aquestes reformes, encara que siguin petites, són una gran ajuda per a nosaltres, perquè només el fet de tenir aigua calenta per fer nets els pinzells quan els nins pinten ja és molt per a nosaltres». Actualment participen en les activitats que organitza el club d'esplai Es Turó al voltant de 85 nins de Llubí, d'edats compreses entre els 5 i els 12 anys.

Amb 29 anys d'antiguitat, Es Turó és un dels clubs d'esplai més antics de Mallorca i gaudeix de la col·laboració desinteressada de nou monitors i nou joves del municipi que s'encarreguen d'organitzar cada dissabte diversos tallers, jocs, sortides, excursions i moltes activitats més per als més joves de Llubí. El club participa també en les activitats que es preparen al poble.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris