algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els professors de música i plàstica fan front comú contra la LOCE

Els docents protesten per la retallada d'hores lectives de les matèries

L'Associació d'Ensenyants de Música de les Illes Balears lliuraren ahir a la Conselleria d'Educació 10.000 signatures d'adhesió al manifest en defensa de la música elaborat pels docents i al qual s'han afegit nombroses personalitats i institucions del món educatiu, l'art i la cultura.

A més, durant el dia d'ahir, els mestres de música mantingueren una reunió amb el representant del Comissionat del govern encarregat del desplegament de la Llei de Qualitat de l'Ensenyament (LOCE) a les Balears, Enric Carrió, per expressar «la profunda preocupació dels professionals de l'educació musical de la nostra Comunitat alhora que el seu absolut rebuig al contingut de la llei pel que fa a l'educació musical».

Aquest col·lectiu qualifica les mesures recollides a la LOCE de «greu atemptat per la música i per a un ensenyament de qualitat» ja que suposa una important reducció de les hores lectives d'aquestes mesures.

Per la seva banda, el col·lectiu dels professors de plàstica lliuraran les signatures que han recollit demà a la Conselleria i anuncien també per a demà un acte reivindicatiu conjunt amb els docents de música per tal d'aconseguir una entrevista amb el conseller d'Educació i Cultura, una trobada que segons els docents ja es torba massa.

En aquest sentit, els professionals de l'ensenyament recorden que demanen ser rebuts pel conseller d'Educació des del dia 18 de desembre i que el dia 30 del mateix més se'ls informà que no podrien ser rebuts «per motius d'agenda del conseller».

El portaveu dels professors de plàstica, Xisco Llompart, explicà que a més de la preocupació lògica de la reducció de les hores de plàstica i de música també estan preocupats pel seu lloc de feina ja que s'estima, segons el col·lectiu, que «tres de cada quatre mestres d'aquestes materies podrien perdre el seu lloc de feina».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris