muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

La recerca massiva de Maria Isabel s'ha estès a Santa Eugènia i a Marratxí

La Guàrdia Civil s'afegí a l'operatiu amb especialistes en muntanya, motoristes i cans

81238

Desenes de policies i guàrdies civils cercaren ahir Maria Isabel Ferrer.

J.J./P.M. Palma.
Recerca sense precedents. Més de mig centenar d'agents del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil, amb el suport d'un helicòpter i de cans ensinistrats, estengueren ahir la recerca de Maria Isabel Ferrer Segura, la dona maltractada que va desaparèixer divendres, fins a Santa Eugènia i Marratxí, sense cap resultat.

A primera hora del matí el Grup d'Homicidis, tal com ja va fer diumenge i dilluns, va coordinar els diferents dispositius i la batuda va superar el terme municipal de Palma. Son Ferriol, el Pla de na Tesa i Puntiró, «pentinats» gairebé metre a metre, no van oferir cap resultat, i per aquest motiu tot l'operatiu d'ahir va rastrejar en altres zones, sobretot a la carretera vella de Sineu, Santa Eugènia i alguns descampats de Marratxí.

Motoristes del Seprona (Servei de Protecció de la Naturalesa) es van barrejar amb patrulles motoritzades del 091, i els especialistes del Greim (Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya) es van endinsar en els paratges més complicats.

En un grup hi anaven uns 30 efectius i la resta de participants a la batuda es van dividir en petits equips, de dues i tres persones. Un dels motoristes, en concret un membre de la Benemèrita, va patir un accident quan cercava per s'Hostalot. Els seus companys el van traslladar en un vehicle policíac fins a un hospital. Els agents van escorcollar mitja dotzena de cases de camp abandonades i en estat de ruïna a la carretera vella de Sineu, i també posaren especial interès en els marges de la calçada d'aquesta via, davant la possibilitat que el cos de Maria Isabel Ferrer hi estigués.

Paral·lelament, els investigadors segueixen la pista del seu company sentimental, un marroquí de 28 anys anomenat Hamir, que la sotmetia a maltractaments i que fugí de Mallorca el mateix dia de la desaparició de Maria Isabel, divendres passat.

El magribí, que té antecedents, va agafar un vol cap a Madrid i d'allà es creu que va viatjar a la ciutat marroquina de Tànger. La veïna de Son Cladera desapareguda té un fill de 10 mesos fruit de la seva unió amb Hamir i un altre de dos anys. La Policia sospita que pogué ser assassinada pel marroquí i llançada als afores de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris