algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

L'oposició critica que l'equip de govern retalla competències al ple

El ple tractà els favors que segons el PSOE aconsegueix Soler als hospitals

Els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Felanitx, (PSOE, PSM, EU-EV i UM) han criticat l'equip de govern per la retallada de competències «que fan sovint». En el ple de dilluns, Pere Massutí (PSOE) va dir dels conservadors que «ja no apliquen el corró, sinó que ja és el cilindre». Miquela Vidal (PSM) manifestà que «la batlessa cada dia assumeix més competències».

Així, s'acordà delegar a la comissió de govern l'aprovació de preus públics -fins ara competència del ple-, fet que propicià les crítiques de l'oposició. Biel Tauler (PP) va dir que «serà com si anàs al ple, perquè els partits tindran la mateixa informació, ja que abans es durà a la comissió informativa de comptes».

També, quan es debatia la desestimació de la sol·licitud d'un propietari per permutar uns terrenys a l'accés al col·legi de Cas Concos, bona part del debat va ser si era competència de la comissió de govern o del ple desestimar-la.

D'altra banda, bona part del ple es va dedicar a debatre el cas dels privilegis que segons el PSOE aconsegueix la batlessa per malalts als hospitals. En aquest sentit, Soler (PP) i Massutí (PSOE) tornaren a insistir en les seves afirmacions. En relació als suposats casos de tractes de favor, el PP va presentar una moció exigint al PSOE que digués els noms i llinatges d'aquestes persones o que rectificàs el que havien dit a la premsa.

Massutí es ratificà dient que «hem recollit l'opinió de gent que estava agraïda per les gestions de la batlessa i que ho anaven dient». Massutí va assenyalar que «ho veig bé si és per a tots els felanitxers; ara bé, que només sigui per a un parell no és just».

Pep Covas (PP) va instar Massutí que «sigui valent, que digui els noms i llinatges i que no tiri globus sonda. Nosaltres no tenim constància d'aquests favors; a més, la batlessa per Nadal anà a l'hospital per donar els molts d'anys a tots els felanitxers que hi havia, sense mirar de quin partit eren». Al final no es facilitaren les dades de les persones que havien tingut un tracte de favor, exceptuant el cunyat de Soler, que segons ella hagué d'esperar un dia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris