nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Detinguts a Palma els pares d'un nin de 4 anys per maltractaments

El menor sentia pànic quan la seva mare el recollia al col·legi

F.R. Palma.
Un delicte de maltractaments i agressions contínues a un nin de quatre anys d'edat ha estat investigat per funcionaris del Servei d'Atenció a la Família del Cos Nacional de Policia. Els policies han detingut els pares: Maimona D., de 24 anys i Damber W., de 27, ambdós oriünds de la República de Mali. Fou una telefonada procedent de la direcció d'un col·legi públic de Palma la que va alertar el SAF sobre el comportament anormal d'un nin que, en veure la seva mare, es negava a anar amb ella una vegada finalitzat l'horari escolar. Aquests fets es repetien amb freqüència i causaven una certa estranyesa als professors.

Els responsables del col·legi van realitzar una sèrie de gestions sobre el cas, observaren que el nin en nombroses ocasions acudia tot sol al col·legi i constantment es negava a anar amb la seva mare. Els funcionaris del Servei d'Atenció a la Família van parlar amb l'infant i van comprovar que es mostra retret i molt nerviós quan se li parla de la seva mare.

El petit insistia a no voler anar amb ella i, enmig d'un gran plor, es va aixecar el jersei i va mostrar als policies una sèrie de contusions i ferides a l'esquena ocasionades, segons la seva versió, pels seus progenitors. Els funcionaris del Cos de Policia van decidir ingressar el nin en un centre d'acolliment. En disposar-se a recollir-lo, en to d'angoixa i pensant que el tornarien amb els seus pares, va cridar: «Amb la meva mamà no!». Quan va ser ingressat a l'esmentat centre, el petit es va calmar totalment.

El SAF ha pres declaració a diversos veïns de la finca on habita la família. Alguns d'ells reconeixen haver sentit plors i gemecs proferits per l'infant en múltiples ocasions. Quant al pare, és potser el menys responsable dels presumptes fets, ja que treballa de dilluns a divendres fora de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris