algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

El sector del comerç, satisfet amb la ubicació del futur recinte firal

L'oposició critica que es faci a Son Ferriol i no al Polígon de Llevant

J.C.P / R.G.Palma.
El sector del comerç i el món empresarial de les Balears coincidiren a expressar la seva satisfacció per la nova ubicació del futur recinte firal de Palma: la finca de Sa Casa Nova a Son Ferriol. El president de la Pimem, Jaume X. Roselló, afirmà que allò més important «és la bona connexió que té a través del segon cinturó i el notable increment de superfície».

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Lladó, destacà «la qualitat dels accessos al futur recinte i la seva proximitat amb Palma i amb l'aeroport». Per la seva banda el president de la Caeb, Josep Oliver, assenyalà que els 59.000 metres quadrats de la nova ubicació «permetran disposar d'una major superfície d'aparcament».

«L'entusiame» dels sectors empresarials no el comparteixen els grups de l'oposició municipal. El líder del PSOE a Palma, Antoni Roig, criticà que el recinte «surti del Polígon de Llevant, en contra del que s'havia previst, per anar a Son Ferriol». Segons el socialista, aquests canvis d'opinió en l'equip de Catalina Cirer provoquen «inseguretat jurídica i retarden el fet que els palmesans puguin gaudir dels equipaments necessaris».

El PSM també lamentà la decisió de Cort. Els nacionalistes recordaren que la finca triada es troba en sòl rústic. Per contra, en el cas de la primera opció que es considerava -el Polígon de Llevant- es tracta de de sòl urbà.

La regidora Maria Costa insistí que el seu grup municipal sempre ha apostat pel polígon a l'hora d'ubicar tant el Palau de Congressos com el recinte firal. En aquest sentit, manifestà que «no ha servit per a res la modificació del Pla General de la zona aprovada per Cort ja que, finalment, cap equipament dels prevists no es construirà allà».

Estirant el mateix fil argumental, l'edil d'EU-EV Soledad Fernández manifestà que amb aquesta decisió el Govern i l'Ajuntament «tuden l'oportunitat de rehabilitar el Polígon de Llevant».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris