nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Interior firma amb 7 municipis un conveni per integrar discapacitats

L'objectiu és facilitar la inserció laboral a les administracions

LL.L.Palma.
El conseller d'Interior, José María Rodríguez, va firmar ahir un conveni de col·laboració amb els ajuntaments de Calvià, Inca, Capdepera, Son Servera, Alcúdia i Andratx, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral a les diferents administracions de les persones amb discapacitat. Amb la incorporació d'aquests ajuntaments són ja 23 les institucions de les Balears que col·laboren en el projecte, que ja ha donat formació a 378 alumnes. En breu els ajuntaments de Pollença, Manacor, Sant Lluís i Santa Eulària i l'Institut de Serveis Socials del CIM s'adscriuran també al FIOP.

Aquests acords, que s'emmarquen dins el Projecte Formatiu per a la Integració a l'Ocupació Pública, FIOPD i FIOP-DIM, que duen a terme les conselleries d'Interior i Treball, permetran als alumnes realitzar pràctiques a les unitats administratives de les corporacions locals que s'hi adscriuen.

La Conselleria d'Interior recorda que «com a responsable de les polítiques d'ocupació pública, i conscient de l'alt nombre de persones amb discapacitat en atur i de les seves dificultats d'incorporació al mercat laboral, posà en marxa l'any 1998 el projecte FIOPD, en col·laboració amb la Conselleria de Treball».

Els objectius d'aquest projecte són fomentar la inserció a l'ocupació de les persones amb discapacitat; proporcionar la formació necessària per a aquest accés; garantir el suport necessari en el procés d'adaptació, i afavorir el manteniment i la promoció als llocs de feina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris