lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Desenes d'agents cerquen per Puntiró la dona desapareguda a Palma

Un amic del company de María Isabel declarà que li havia passat «una cosa molt dolenta»

95548

Les patrulles del Cos Nacional de Policia es desplegaren per finques de Puntiró.

J.J./ P.M. Palma.
Per segon dia consecutiu, el Cos Nacional de Policia continuà ahir amb la recerca, per terra i aire, de María Isabel Ferrer, la dona maltractada de 34 anys que desaparegué divendres. Del seu company tampoc no hi ha notícies. Des de primera hora del matí d'ahir els agents del Grup de Homicidis organitzaren, com ja havien fet diumenge, el dispositiu de recerca, que es desplegà als hivernacles ubicats als afores de la urbanització de Puntiró, a prop de Son Ferriol.

L'helicòpter del Cos també participà en l'operatiu, però la boira li restà efectivitat. Les patrulles terrestres, per la seva banda, es mobilitzaren en motos i cotxes patrulla, i visitaren algunes finques, on s'entrevistaren amb els pagesos per conèixer si en les últimes hores havien detectat gent estranya en la seva propietat.

En realitat, el fet que desenes de policies hagin cercat en el triangle format per Son Ferriol, Puntiró i el Pla de na Tesa respon a certes informacions demanades pels investigadors que indiquen que María Isabel podria trobar-se en un descampat d'aquells paratges, en mal estat. En aquest sentit, sembla ser que un amic del company marroquí de la dona declarà als agents que li havia ocorregut «una cosa molt dolenta» i que darrere de la seva desaparició es trobava el seu company, que roman també en parador desconegut.

Els agents, amb tot, no descarten cap hipòtesi, fins i tot una desaparició voluntària de la dona, però hi ha peces que no encaixen. Una d'elles és que María Isabel, que és veïna de la barriada de Son Cladera, té dos fills, un d'ells de només 10 mesos, i sembla gairebé impossible que els abandonàs, ja que segons els seus familiars sentia adoració pels dos petits.

Un era fruit d'una relació anterior, i l'altre nasqué durant la convivència que mantenien la dona i l'individu marroquí que ara cerca la Policia. Aquesta relació s'inicià a finals del 2002 i mesos després, el gener, quan ella estava embarassada de poc temps, patí una terrible pallissa, suposadament a les mans del magribí. Després de denunciar els maltractaments, la jove palmesana tornà amb l'acusat, perquè segons la seva família «estava molt enamorada d'ell» i decidí perdonar-lo.

Oficialment, des de la Direcció de Policia no s'ha realitzat cap declaració sobre l'estat de la investigació, però els agents són més pessimistes a cada hora que passa, i les possibilitats d'una desaparició voluntària de María Isabel són cada vegada més escasses. La seva família segueix amb gran angoixa la misteriosa desaparició, i ahir els seus parents no volgueren fer cap comentari per no entorpir la investigació en marxa.

Des d'un jutjat de Palma també s'han obert diligències, després que un germà de la dona denunciàs que no havia tornat a casa. El cotxe de María Isabel aparegué dissabte als voltants de Pere Garau, però no es trobà ni rastre d'ella. El dia abans, divendres, la dona sortí de la feina precipitadament, a les onze del dematí, i ja no tornà. Ara la Policia investiga si marxà per reunir-se amb el seu company sentimental.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris