algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

Cartago dóna al Consistori un solar per ampliar la plaça dels Platers

A canvi, la Sala concedeix a l'empresa servitud de pas per la placeta

L'empresa Cartago S.L., filial de Camper, ha donat a l'Ajuntament d'Alaró un solar situat devora la plaça dels Platers de Son Fortesa, coneguda també com s'Escorxador, a canvi que el Consistori li concedeixi servitud de pas per aquesta placeta i transportar per allà el cablejat elèctric que permetrà augmentar la potència de la seu corporativa de Camper, situada a la possessió de Son Fortesa.

Aquest és un dels punts del conveni signat entre l'Ajuntament d'Alaró i Cartago S.L., que també preveu que l'empresa doni a l'Ajuntament 5.000 euros i asfalti el camí des Camp Roig, per on anirà soterrada una altra de les línies elèctriques que incrementaran la potència elèctrica de la seu de Camper.

El batle d'Alaró, Miquel Deyà (PSOE), confirmà ahir que el cost del projecte presentat per Cartago apuja als 137 mil euros. Així està previst que aquest mes de febrer comencin les obres de cablejat elèctric des dels transformadors del camí des Camp Roig fins a Son Fortesa. Una vegada hagin finalitzat aquestes obres de traslladat del cablejat elèctric, es procedirà a asfaltar el camí des Camp Roig, que es troba en mal estat de conservació.

El batle Deyà explicà que «Cartago demanà a Gesa la col·locació de dues línies elèctriques de dos transformadors diferents per ampliar la potència; una sortia del transformador del camí des Camp Roig i l'altra del carrer Manyoles. Però el Consell posà dificultats per traslladar aquest cablejat pel carrer Manyoles i d'aquesta manera es decidí modificar el projecte».

Deyà valorà positivament el conveni amb Cartago: «Hem de donar solucions als nostres ciutadans i que l'Ajuntament en surti beneficiat». Ara l'equip de govern (PSOE-UM) estudiarà de quina manera pot millorar l'estètica de la plaça dels Platers, situada devora l'Escorxador, que es troba infrautilitzada. En aquest sentit, el batle digué que «durant els darrers quatre anys no s'hi ha fet res i s'ha de convertir en una plaça que convidi a aturar-s'hi».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris