algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

El Consell suspèn la urbanització on s'ha de construir el futur PAC

El solar del centre sanitari serà municipal gràcies a un conveni urbanístic

E.B. Sta. Margalida.
El Consell Insular de Mallorca ha deixat en suspens l'aprovació d'una modificació puntal de la normativa urbanística del municipi de Santa Margalida que permetrà la construcció del futur PAC a través de la signatura d'un conveni amb un promotor hoteler.

L'Ajuntament de Santa Margalida haurà de subsanar així les deficiències detectades pel Consell Insular de Mallorca abans que el solar on es construirà el nou PAC passi a ser de propietat municipal, requisit imprescindible perquè comencin les obres, pendents des de la passada legislatura de la cessió d'aquests terrenys a l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Santa Margalida signà el mes de juny del 2002 un conveni urbanístic amb la promotora Ses Planes S.A., pel qual renunciava a la titularitat de dos carrers (ara públics) a Son Bauló a canvi d'una indemnització de 300.000 euros i la cessió de tres solars amb una superfície total de 1.680 metres quadrats on es construirà el futur centre mèdic.

Aquest conveni precisa no obstant això el vistiplau del Consell de Mallorca ja que implica una modificació puntal de les normes subsidiàries d'aquest terme municipal. El sector 14 Can Picafort (urbanització a la qual es refereix el conveni) està ocupat per l'hotel Vell Mar, que podrà obtenir amb la modificació de normes la llicència d'obertura.

El Consell Insular de Mallorca ha detectat quatre deficiències en la modificació de les normes subsidiàries del municipi. Segons avançà el batle de Santa Margalida, Antoni del Olmo (PP), «els tècnics municipals estan d'acord a subsanar tres de les deficiències que el Consell ha detectat, però no la quarta que es refereix a la supressió de places d'aparcament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris