algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Simarro diu que no té intenció de fer cap inspecció a l'Hospital

El batle de Sóller, Carles Simarro, ha assegurat a Diari de Balears que «no fa comptes obrir cap investigació sobre l'Hospital». Arran de la petició d'EU-Els Verds per a una investigació del centre geriàtric, el primer edil afirmà que l'Ajuntament «no té perquè decretar res davant de rumors, ja que no hi ha hagut cap denúncia concreta». I donà «tot el seu suport» al regidor de Serveis Socials, Miquel Nadal. El batle recordà que des de la partida de les monges de la Caritat, la direcció i la gestió de l'Hospital presenten encara més dificultats. De fet, les religioses tenien una dedicació de 24 hores al dia que resulta molt difícil de suplir.

Quant al regidor responsable del departament, Miquel Nadal, Simarro afirmà que «és una persona amb una gran experiència en una àrea que és especialment sensible». I quant als rumors sobre el suposat mal funcionament de la residència, afirmà que «a la Sala també hi arriben cridades i comentaris sobre la bona direcció de l'Hospital i a favor del sistema actual de gestió. Per tant, no hi intervindrem de moment».

S'ha de dir que després que EU-Els Verds registràs a l'Ajuntament una petició dirigida al batle perquè comenci una investigació sobre l'estat del centre geriàtric, Unió Mallorquina, partit al qual pertany el regidor de Serveis Socials, decidí també demanar-ho i ho comunicà verbalment a Simarro.

Un portaveu de la formació assegurà que, així com Serveis Socials és una àrea gestionada per UM, és d'allò més important indagar sobre els rumors per tallar-los d'arrel. La mateixa font autoritzada afirmà que l'edil responsable de l'Hospital, Miquel Nadal, «està d'acord» amb la inspecció per dissipar qualsevol dubte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris