algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Finalitzades les obres del menjador escolar del col·legi públic

C.M. Lloseta.
La Conselleria d'Educació ha finalitzat recentment les obres de construcció d'un nou menjador escolar per als alumnes del col·legi públic de Lloseta, que entrarà en funcionament una vegada que s'hagi realitzat el trasllat del mobiliari de cuina fins a les noves instal·lacions. El cost d'aquestes obres, que ha estat sufragat per la Conselleria, ha estat de 180.303,63 euros dels quals l'Ajuntament ha fet una aportació de 18.030,36 euros.

La directora del col·legi públic, Antònia Maria Muñoz, es mostrà satisfeta amb el resultat de les obres, ja que «l'actual menjador escolar és insuficient per donar cobertura a tot el col·legi, la qual cosa implica que s'han de fer dos torns per menjar». El nou menjador escolar té una cabuda per a un centenar d'alumnes.

«Tendrem més comoditat ja que els alumnes tendran un espai més ampli i s'evitarà així que s'hagin d'organitzar dos torns», indicà.

Devora el nou menjador escolar, l'Ajuntament i la direcció del centre estan preparant un hort ecològic per als alumnes d'educació infantil, que entrarà en funcionament aquest any. En aquest sentit, la directora del centre indicà que «l'Ajuntament destinarà un espai a una àgora que emprarem per realitzar activitats a l'aire lliure sense haver de sortir del recinte escolar».

Complement
La creació del menjador escolar ha estat una obra complementària a l'ampliació del centre amb sis noves aules d'educació infantil que s'inaugurà el mes de febrer de 2003. El nou menjador comunica amb les aules d'infantil i serà emprat tant per als alumnes de primària com per als d'infantil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris