algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El PSOE diu que Soler aconsegueix privilegis per a veïns als hospitals


El grup municipal del PSOE de Felanitx denuncia que la batlessa, Catalina Soler (PP), aconsegueix tractes de favor per a «determinats ciutadans» en diversos hospitals de l'Illa. Un dels «privilegis» que segons els socialistes obté la primera edil, i constatat pel PSOE en dos casos concrets, és que el pacient tengui una habitació «per a ell tot sol», però a partir d'aquí «hi pot haver més coses». El portaveu socialista, Pere Massutí declarà: «Sabem que s'han fet gestions perquè determinats veïns tenguin un tracte diferent als hospitals». En aquest sentit, considerà que «seria bo que si Catalina Soler està disposada a fer-ho ho faci per a tothom, i no tan sols gestions per a segons quins felanitxers». L'edil de l'oposició no volgué especificar els casos concrets dels pacients que han gaudit, segons ells, de tracte preferencial.

La batlessa de Felanitx, Catalina Soler, negà de manera categòrica que obtengui aquesta classe de favors. I per demostrar-ho explicà que «fa poc el meu cunyat va haver d'esperar un dia per tenir una habitació».

La primera edil anà més enllà i qualificà els socialistes de «mentiders» i els advertí: «Si continuen dient mentides els posaré una querella; que diguin quins són els veïns i que ho demostrin, perquè els denunciaré per difamació». En la mateixa línia, manifestà que «ja n'estic farta, que es basin en fets i que no diguin mentides de manera constant; no entenc aquesta oposició que fan. Quan jo estava a l'oposició, tot el que deia ho podia demostrar i ells no ho fan ara».

Tot sembla que en el ple ordinari d'avui el tema dels tractes de favor denunciats sortirà a llum i serà el centre del debat. En aquest sentit, la batlessa digué que «faig comptes demanar-los-en explicacions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris