algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Consistori regularà per primera vegada l'ús dels guals permanents

LL.P.Consell.
L'Ajuntament de Consell aprovarà durant aquest any una ordenança que regularà per primera vegada la utilització de guals permanents d'aparcament en el centre urbà del municipi. Fins ara, atès que no existia aquest reglament, els veïns col·locaven davant els seus portals cartells de gual permanent o de prohibició d'aparcar sense que el seu incompliment pogués ser sancionat pels policies locals. En moltes ocasions s'originaven disputes entre veïns que en diverses vegades s'han denunciat en aquest diari.

Com a pas previ a la posada en marxa de l'ordenança de guals permanents, l'equip de govern ha inclòs en els pressuposts d'enguany el tancament d'un solar municipal ubicat al costat del cementiri que es convertirà en el dipòsit on aniran a parar els vehicles que siguin retirats per incomplir la nova ordenança que entrarà en vigor.

Respecte d'altres actuacions a l'àrea de Policia, l'equip de govern a Consell (IdeCU, PSM, PSOE i UM) ha inclòs també en els pressuposts la creació d'una nova plaça de policia local, que s'afegirà als tres agents actuals.

En el debat dels pressuposts, el batle, Antoni Amengual (IdeCU), justificà la creació d'aquesta nova plaça a la Policia Local explicant que «és una demanda tant del poble com dels mateixos agents, perquè amb una persona més podran augmentar les seves tasques i fer rondes contínues per torns que fins ara no podien efectuar».

A més, i en aquest mateix àmbit, l'equip de govern té previst aprovar una ordenança de policia i bon govern que vindrà a substituir l'actualment vigent i que data de 1973.

El batle explicà que aquesta ordenança vigent té en el seu text nombroses referències preconstitucionals que s'han de canviar per la seva incongruència. «Encara que sembli mentida, segons aquesta ordenança vigent no ens podem reunir al carrer més de tres consellers», digué el batle entre d'altres coses. «És una ordenança que regula la vida quotidiana i la volem convertir en una eina útil i no desfasada», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris