algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Una dona maltractada desapareix a Palma i cerquen el seu company

La Policia rastrejà Son Ferriol i el Pla de na Tesa per intentar trobar-la

J.J./ P.M. Palma.
Una veïna de Son Cladera de 34 anys, anomenada Maria Isabel F.S., du des de divendres en parador desconegut i la Policia està cercant el seu company sentimental, que ella havia denunciat per maltractaments. La dona, que segons explicaren els seus familiars ja «havia perdonat» el presumpte agressor «perquè està molt enamorada d'ell», partí a la feina a les onze del dematí de divendres, i ja no tornà. A les 18.00 hores havia de sortir, i la seva família s'alarmà en saber que estava desapareguda, per la qual cosa contactà inicialment amb la Guàrdia Civil i després amb el Cos Nacional de Policia. María Isabel té un fill petit fruit d'una relació anterior i amb la seva actual parella, un magribí, tingué fa 10 mesos un infant.

Quan patí els maltractaments físics arribà a anar a un programa de televisió, per denunciar la seva situació, però després es reconcilià amb el seu company marroquí, amb el qual havia tornat a conviure. Dissabte dematí el seu cotxe fou trobat a la zona de Pere Garau, però no es trobà ni rastre d'ella. Un altre detall que ha alarmat la seva família i els investigadors és que el seu company sentimental, des d'aquella data, està també desaparegut. Ahir dematí, l'helicòpter del Cos Nacional de Policia sobrevolà Son Ferriol, Son Banya, el Pla de na Tesa i Puntiró, ja que els policies del Grup d'Homicidis sospitaven que María Isabel podia trobar-se en algun descampat d'aquestes zones.

La Policia Local també donà suport al dispositiu, que es prolongà a l'horabaixa, i amb algunes patrulles «pentinà» aquests llocs, amb el mateix resultat negatiu. Els familiars consultats per aquest diari reconegueren que estaven «molt angoixats» per la misteriosa desaparició de la dona, que mai no havia protagonitzat un episodi similar. Tanmateix, declinaren realitzar més comentaris «per no entorpir la investigació».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris