algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

La Sala diu que el poble quedarà aïllat amb el desdoblament de la C-715


L'Ajuntament de Sant Joan fa costat al de Vilafranca i al·lega també que el projecte de desdoblament de la carretera de Manacor deixarà aïllat el nucli urbà.

En les al·legacions previstes davant el Consell de Mallorca, el batle Joan Matas (PP) explica que l'enllaç de la carretera que va de Sant Joan a la via de Manacor «no se situa en el lloc més adequat». Hauria de ser allà mateix que ara perquè «en cas contrari el poble de Sant Joan queda aïllat d'un enllaç directe amb la carretera, i amb les molèsties que ocasiona haver de dur a terme un recorregut addicional per enllaçar amb la C-715».

D'altra banda, la Sala al·lega que el projecte «no preveu l'accés a la benzineria des de la carretera de Sant Joan ni tampoc des de la rotonda» que s'ha de construir. Així, «s'hi hauria d'accedir des de l'altura del camí d'Hortella en direcció a Manacor».

A més, demana que es garantexin els accessos a camins i, als llocs on hi hagi un pas soterrat, que l'altura sigui d'entre 4'50 i 6 metres perquè hi pugui passar la maquinària agrícola.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris