nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Polítics i societat mallorquina fan costat a la família de Ferran Trujillo

Nombroses personalitats acomiadaren el conseller a Son Valentí


Nombroses personalitats de la política i de la societat mallorquines anaren ahir al tanatori de Son Valentí per acompanyar la família de Ferran Trujillo durant la vetla del conseller de Presidència del Consell, mort dijous de manera sobtada.

Des de primera hora del matí, les instal·lacions de Son Valentí reberen molts de polítics per donar el darrer adéu a un home que havia estat el seu company tant a Cort com al Consell. Entre els assistents hi era la plana major d'UM, amb la seva presidenta, Maria Antònia Munar al capdavant.

Munar assistí al tanatori amb el vicepresident del Consell, Miquel Nadal; amb la vicepresidenta, Dolça Mulet; i amb els consellers Miquel Riera, Antoni Pascual, Miquel Àngel Flaquer i Bartomeu Vicens; i la presidenta de l'Institut, Margalida Vilanova.

Així mateix, el conseller de Medi Ambient, Jaume Font, i titular d'Interior, José María Rodríguez, es traslladaren a Son Valentí, on coincidiren amb els socialistes Francina Armengol i Celestí Alomar, el nacionalista Antoni Alorda o la consellera d'Els Verds Margalida Rosselló. El secretari general d'UM, Damià Nicolau, va estar gairebé tot el matí al tanatori amb alguns dels col·laboradors més importants de Trujillo, com Maties Barón o Francesc Buils.

La presidenta d'UM, Maria Antònia Munar, va destacar l'enorme pèrdua afectiva que per a ella i per a tot el partit suposa la mort de Trujillo. «Perdem un amic i això és insubstituïble», afirmà. Insistí, així mateix, que dijous havia estat un dia molt trist per a la política en general i per al Consell en particular. Destacà que Trujillo era una persona amiga dels seus amics i fidel a les causes i a les persones.

Per la seva banda, Catalina Cirer hi assistí en representació de la Corporació de la legislatura passada, en la qual Trujillo va ser regidor d'UM. La batlessa afirmà que durant la campanya electoral pogué comprovar el tarannà de Trujillo, d'una educació i d'una correcció absolutes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris