nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

L'Ajuntament aprova el projecte d'ampliació del port comercial

El moll creixerà 26.000 metres quadrats i es construirà una estació

ELENA DÀVILA.Alcúdia.
El ple de l'Ajuntament d'Alcúdia aprovà ahir per unanimitat el projecte d'ampliació del port comercial després que l'Autoritat Portuària i el Consistori hagin arribat a un acord. Després de diversos mesos de negociacions entre el batle, Miquel Ferrer (UM), i el president de l'Autoritat Portuària, Joan Verger (PP), s'ha arribat a un acord per ampliar el port comercial 26.000 metres quadrats i construir una nova estació marítima.

Com a contraprestació de l'ampliació, l'Ajuntament rebrà la piscina i la zona verda de Gesa per un període de 25 anys. Rep a més, amb una concessió de 20 anys, 3.000 metres quadrats de terrenys situats en la primera línia de mar i que corresponen a l'antic polígon d'utilització d'armes submarines que seran utilitzats com escola de vela.

El Consistori obté també la concessió d'un local que destinarà per a oficines municipals, per un període de 25 anys. L'Autoritat Portuària accepta, a més a més, perllongar el passeig marítim fins a la futura estació marítima i es farà càrrec de l'embelliment del passeig. En aquest sentit, la regidora Coloma Terrasa (PP) va sol·licitar que es contempli en la proposta que l'embelliment del passeig vagi unit al seu eixample, «ja que es tracta d'una reivindicació feta pels veïns des de fa diversos anys».

El batle, Miquel Ferrer (UM), va assegurar que encara que en principi no està contemplat l'eixample en la proposta, «el tindrem en compte en consensuar les obres».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris