nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
26°

Col·locada la primera pedra del que serà el nou Institut Públic d'Educació Secundària

El conseller Fiol va anunciar que també té previst construir una escola municipal de primària

ELENA DÀVILA.Binissalem.
El conseller d'Educació i Cultura, Francesc Fiol i el batle de Binissalem, Miquel Nadal, van col·locar ahir la primera pedra del nou Institut d'Educació Secundària del municipi. El nou centre escolar disposarà de 16 unitats i tindrà una capacitat per a uns 480 alumnes.

El pressupost total de les obres, que executa l'empresa Incomarsa apuja a 2.745.379,19 euros i serà finançat per la Conselleria d'Educació. Es preveu que les obres durin 17 mesos. El batle Miquel Nadal va qualificar l'acte de «transcendental per al futur del poble. La nostra gent jove comptarà amb unes instal·lacions de qualitat per a la seva educació i formació. Avui hem arribat a una meta somiada».

El conseller Francesc Fiol va destacar també la importància que «els joves puguin disposar d'unes instal·lacions per millorar la seva formació i el seu coneixement en una societat cada vegada més complicada i més competitiva». El nou institut es construirà sobre un solar de 8.603 metres quadrats, cedit per l'Ajuntament de Binissalem i situat entre el camí de Pedaç i en sòl no urbanitzable.

L'institut tindrà una planta baixa, amb un pati central. A la dreta se situarà la cafeteria i uns porxos i a l'esquerra l'administració i altres aules. S'habilitarà també un aparcament per al personal docent i la casa del conserge. En la façana nord se situarà l'entrada principal, la biblioteca i més aules. Hi haurà també una primera i segona planta on se situaran vuit aules i cinc seminaris, a més del serveis higiènics.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris