nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Els veïns de Son Verí Nou pretenen aturar la construcció del col·legi

El Consistori dóna llum verda a la primera fase del centre

Els veïns de Son Verí Nou intentaran per tots els mitjans paralitzar la construcció del col·legi privat a la urbanització. Gabriel Caffaro, assessor de l'Associació de Propietaris de Son Verí, va indicar ahir a aquest diari que el col·lectiu veïnal continuarà amb les accions legals empreses per impedir la construcció del centre d'educació infantil, primària i secundària.

Aquesta és la reacció dels veïns davant de l'autorització de l'Ajuntament de permetre la primera fase del col·legi privat. Entorn de l'acord plenari, Joan Jaume, delegat d'Urbanisme, va explicar ahir a aquest diari que en la primera fase s'executarà l'edificació prevista en el primer Pla Parcial de Son Verí Nou. És a dir, l'edificabilitat serà del 25 per cent per allotjar 250 alumnes aproximadament.

L'ampliació del centre fins a 832 alumnes es durà a terme una vegada resolt el contenciós interposat pels veïns contra l'acord del Consell d'augmentar l'edificabilitat del 25 al 100%. «L'Ajuntament es cura en salut. Si es perd el recurs, el Consistori haurà realitzat la concessió que es preveia en el Pla Parcial inicial. Si el jutge manté la decisió del Consell, es podrà emprendre la resta del projecte», indicà Jaume.

La cooperativa adjudicatària de la construcció i explotació del col·legi 50 anys va iniciar fa tres mesos la tanca i excavació del terreny. Ara, les obres estan paralitzades, encara que amb l'acord de l'Ajuntament es podran reprendre en qualsevol moment. L'empresa ja compta amb la llicència municipal d'obres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris