algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Munar relleva quatre directors insulars de l'Executiu del Consell

Albertí i Cantallops ocuparan els càrrecs deixats per Comas i Bauçà

J. TORRES. Palma.
La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, aprovà ahir la remodelació del seu Executiu, que suposa la destitució de quatre directors insulars i el nomenament dels seus substituts. Joan Comas i Bernat Bauçà deixen les seves responsabilitats a la institució i en seran rellevats per Jaume Albertí i per Tomàs Cantallops. Quant a Josep Lliteres i a Guillem Ginard, intercanvien els seus càrrecs.

La reestructuració de l'organigrama, feta pública ahir pel Consell de Mallorca, va encapçalada pel canvi en la direcció insular de Relacions Institucionals. Passarà a ser responsabilitat de Josep Lliteres, fins ara director insular de Cultura. Aquesta direcció serà assumida ara precisament per Guillem Ginard, antic director de Relacions Institucionals.

Segons fonts consultades, el canvi respondria a la voluntat de Munar de donar un contingut més polític a la direcció insular de Relacions Institucionals, dependent del vicepresident Miquel Nadal. Lliteres, que lidera la candidatura d'Unió Mallorquina en les eleccions generals, va ser el defensor de la ponència política del IX Congrés d'aquest partit.

Quant a la resta de canvis Joan Comas, membre del «sector crític» d'Unió Mallorquina, ha estat destituït com a director insular de Programes i Ocupació del departament de Medi Ambient i Natura. El seu relleu s'explica, segons fonts d'UM, per les discrepàncies que manté amb la línia de l'Executiu insular.

Comas serà substituït pel membre del Consell Polític d'UM i del Comitè Local d'aquest partit a Llucmajor, Tomàs Cantallops, funcionari de carrera de l'Estat i amb la plaça de cap de Negociat a la Direcció General d'Esports de la Comunitat.

Per acabar, el director insular de Joventut del Consell, Bernat Bauçà, ha presentat la seva dimissió per «motius personals» i serà rellevat en el càrrec pel president del Comitè Local d'UM a Banyalbufar, Jaume Albertí, llicenciat en història i funcionari del Parlament de les Illes Balears. Bauçà, regidor a Porreres, va explicar ahir que presentà la seva renúncia fa un mes perquè segons ell el seu partit s'hauria de desmarcar més del PP en política lingüística i territorial.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris