nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Veïns i polítics presenten trenta-tres propostes en el debat sobre l'estat del poble

C. MORENO. Binissalem.
Els veïns i polítics de Binissalem presentaren un total de 33 propostes en el primer debat sobre l'estat del poble, que es dugué a terme dimarts amb l'assistència de prop d'un centenar de persones al Teatre Municipal. El públic assistent realitzà poques propostes. Així, el conjunt d'idees recollides es duran a aprovació i seran debatudes en els plens de 2004.

D'aquesta manera, el PSOE presentà 20 propostes, el PSM vuit i el públic un total de cinc. Els Independents de Binissalem i el PP no presentaren propostes ja que confiaven presentar-les en la segona convocatòria que en principi estava prevista per avui, però no es farà, ja que el debat finalitzà amb tres hores el dimarts a vespre.

Una de les propostes més interessants fou la plantejada per una veïna respecte als problemes amb els joves que es reuneixen a la plaça de la Constitució, que provoquen renous i brutors. Aquesta ciutadana plantejà la necessitat que «es parli amb els seus pares per trobar una solució i s'instal·lin papereres».

Entre les propostes del PSOE, destaca una rotonda per accedir al polígon; la posada en marxa del pla de recollida selectiva domiciliària; l'inici de la primera fase del servei de policia local durant 24 hores i el bus jove. Entre les propostes del PSM, Antonina Ferrà destacà que demanen la requalificació a sòl rústic de la segona fase del polígon, una escoleta municipal de nova planta i un parc lúdic a sa Coma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris