nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

L'Ajuntament autoritza a començar el col·legi privat de Son Verí malgrat el contenciós

Els veïns que s'oposen de manera taxativa a aquest centre van recórrer el 2002 el projecte

A.T./C.R.G.Palma.
L'Ajuntament de Llucmajor reunit ahir en sessió plenària féu llum verda a l'inici de la primera fase del col·legi privat de Son Verí Nou, malgrat el fet que encara no s'ha resolt el contenciós interposat per l'associació de veïns de la urbanització contra la decisió del Consell de permetre la construcció del centre.

En concret, el ple amb els vots favorables de PP i ASI aprovà autoritzar la pròrroga sol·licitada pel Col·legi Cooperativa de Treball Associat Son Verí Nou, adjudicatari de la concessió d'un solar públic a la urbanització per a la construcció i explotació durant 50 anys d'un col·legi, amb condicions.

En aquest sentit, el Consistori proposa l'inici de la primera fase d'un centre d'Educació Infantil, Primària i Secundària «sense superar l'índex d'edificabilitat i altres condicions urbanístiques previstes en el Pla Parcial de Son Verí Nou sense prendre en consideració les modificacions aprovades a posteriori». Una vegada culminat el contenciós administratiu promogut pels veïns de Son Verí podrà començar la segona fase del projecte fins a assolir els 832 alumnes.

La construcció del col·legi es trobava bloquejada pel recurs dels veïns i, d'aquesta manera, l'Ajuntament permet que la cooperativa privada comenci el projecte. UM s'abstingué, i PSOE i PSM argumentà que un solar d'ús públic no es pot lliurar a una entitat privada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris