cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

EU-Els Verds exigeix al batle que investigui la gestió de l'Hospital

Davant els creixents rumors, l'oposició demana mesures de control

EU-Els Verds demanarà avui al batle de manera oficial -ja ho ha fet verbalment- que investigui el funcionament i la gestió de la residència de gent gran Nostra Sra. de la Victòria (l'Hospital) davant els rumors que s'han estès al poble sobre el malestar entre el personal i els residents. Aquests rumors s'han incrementat des que l'Ajuntament n'assumí directament la gestió a través de la regidoria de Serveis Socials, que nomenà un coordinador del centre com a càrrec de confiança.

Els altres partits de l'oposició, PSOE i PSM, no han pres de moment cap iniciativa respecte de la suposada mala gestió i, segons han manifestat els seus portaveus, es troben en fase de recollir més informació abans de crear alarma social. El PSM ha declinat per ara fer manifestacions i el PSOE havia de debatre ahir vespre el tema, segons informà el seu portaveu, Ramon Socias.

Però el regidor d'EU-Els Verds, Onofre Bisbal, ha assegurat que «he donat set dies al batle i al regidor de Serveis Socials perquè habilitin un sistema perquè l'oposició pugui contrastar si els rumors que circulen sobre l'Hospital són certs o no. Si no hi ha resposta positiva, comunicaré els rumors al Govern balear perquè hi intervengui fent una inspecció».

El regidor de Serveis Socials, Miquel Nadal, no ha volgut fet cap declaració tot recordant que fa uns dies va convocar tota l'oposició a una comissió informativa per explicar la gestió que es fa a l'Hospital.

Precisament el portaveu d'EU-Els Verds ha incidit que «les explicacions de Nadal foren molt poc convincents i el que volem és poder contrastar el que es diu i que ens deixin controlar d'alguna manera el que passa a l'hospici». Bisbal considera que «la gravetat dels rumors fa que sigui imprescindible investigar-los, ja que sembla que hi podria haver indicis de mala atenció a algun resident, a part d'altres indicatius sospitosos com és que personal altament qualificat estigui de baixa i que el contractat des de feia anys hagi renunciat fa poc al seu lloc de feina».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris