algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Veïns de Crist Rei presenten més de 300 al·legacions a la ronda nord

Consideren que el PGOU preveu un traçat massa prop dels habitatges

LL.P/C.M.Inca.
Veïns de la urbanització de Crist Rei Nou d'Inca han presentat més de 300 al·legacions al Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) respecte a la previsió de construcció de la ronda de circumval·lació nord. Aquests veïns consideren a les seves al·legacions que el PGOU preveu que el traçat de la ronda nord passarà excessivament a prop de la zona residencial.

A les al·legacions, els veïns expressen també la seva preocupació pel fet que el traçat previst passarà al costat del col·legi públic Ponent i la piscina coberta de Crist Rei, a més de poder afectar la instal·lació de gas butà que subministra energia a la urbanització.

Els veïns que han presentant al·legacions al PGOU sol·liciten que el traçat previst s'allunyi entre 15 i 20 metres de la zona urbana, mentre que alguns propietaris de les finques de la zona a expropiar sol·liciten que s'allunyi fins a 200 metres perquè la franja que quedi es converteixi en urbanitzable.

Durant el termini d'exposició pública del PGOU s'han presentat un total de 449 al·legacions. 302 d'aquestes fan referència a la ronda nord, 105 al desplaçament d'un solar per a la ubicació d'un centre de salut al costat de la plaça del Bestiar, mentre que la resta es refereixen a aspectes més particulars del nou planejament urbanístic del municipi.

Pel que fa a les al·legacions presentades a la ronda nord, l'equip de govern té clar que no les estimarà. Els responsables municipals consideren que entre la ronda nord i la zona residencial existirà una franja suficient en què es construirà un carril bici i una vorera de tres metres. Tampoc consideren oportú separar la ronda uns 200 metres i crear una franja urbanitzable, ja que es tornaria a plantejar el mateix problema.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris