cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

El concurs de neteja estalviarà més de 60 mil euros a la Sala


L'Ajuntament de Pollença vol adjudicar dimarts el servei de neteja del Moll.

Després de gairebé una dècada durant la qual l'empresa Lumsa n'ha estat la concessionària, el nou equip de govern municipal (UM-UNPI/PP-UMP) decidí a final d'any convocar un altre concurs. I, també, la incorporació de més clàusules al contracte que facilitin una millora de la neteja tant a les àrees turístiques com al centre de la ciutat, gràcies a una optimització dels recursos.

Un pic exposats els criteris d'aquesta convocatòria es comprovà que hi ha quatre empreses interessades, inclosa la que feia el servei fins ara i que ha presentat l'oferta econòmica millor.

També s'hi tindrà en compte l'aportació de material i d'altres complements. Per aquest motiu, no serà fins dimarts que es farà públic el nom de l'adjudicatari nou. L'oferta econòmica pitjor redueix de 60.000 euros el cost anual de l'activitat.

La neteja del Moll no sortia a concurs des de l'any 1992. Ara funciona a través d'un sistema mixt amb l'empresa Lumsa i el Consistori hi posa dues persones de la seva brigada per a les tasques al Port. Aquests dos operaris s'afegeixen ara a la brigada que neteja la ciutat vella de Pollença. Tot plegat suposarà també un servei més eficient per al poble.

La millora de la neteja era una de les grans prioritats que s'havia fixat l'equip de govern municipal.

Amb el pla nou, vuit operaris treballaran els set dies de la setmana a la zona del Moll. A mitjan horabaixa faran una repassada dels principals carrers i també s'encarregaran de la neteja del mercat -fins ara assumida per l'Ajuntament; de les urbanitzacions -inclosa Llenaire- i també de les papereres.

El preu de sortida del concurs de neteja viària del Moll ha estat de 325 mil euros. Però aquest cost es reduirà com mínim amb 60 mil euros, en el pitjor dels casos. El ple municipal de dimarts vespre dirà qui n'és l'adjudicatari nou.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris