nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

El passeig marítim de les Pites de Cala Rajada es retarda quasi un any


La rehabilitació del passeig marítim de Cala Rajada, conegut com «el sender de les Pites», prevista per a principis del 2004, es retardarà fins a finals d'any per desídia de l'anterior govern municipal. El batle de Capdepera, Joan Ferrer, va explicar que durant l'anterior legislatura l'Ajuntament no va agilitar els tràmits per tirar endavant aquest passeig per a vianants que unirà Son Moll amb la cala de n'Aguait i per aquest motiu les obres s'hauran de retardar fins el novembre. Ho deixaren aparcat i ara nosaltres ho hem tornat a posar en marxa».

Ferrer explicà que ja s'ha inclòs en els pressuposts del 2004 i que el projecte en aquests moments està en fase d'exposició pública. «El Ministeri de Medi Ambient té interès a dur-lo a terme, perquè estava inclòs en els pressuposts de l'any passat».

La primera fase preveu un passeig de 1.200 metres i va de Son Moll a l'hotel Aguait. Té un pressupost d'execució d'1.046.884 euros. La segona fase, les obres de la qual estan programades per a més endavant, anirà des de n'Aguait fins a la Font de la Cala.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris