cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Rescaten un home que passà sis hores tancat a una discoteca d'Andratx

M.T.Palma.
Un client d'una discoteca del Port d'Andratx va passar més de sis hores tancat al local. El motiu és que quedà adormit en un sofà mentre els encarregats estaven tancant. La Guàrdia Civil i un dels empleats l'hagueren de «rescatar». La discoteca Barracuda tanca les seves portes a les vuit del matí i diumenge, en aquella hora, els empleats no repararen que un client, veí de Sant Elm i d'uns 55 anys d'edat, s'havia adormit devora una de les barres, damunt un sofà.

Havien anat desallotjant tots els clients, apagat els llums i recollit també alguns estris. Després, varen tancaren i se n'anaren pensant que el local era ja buit.

A les 14.15 hores, l'encarregada d'una pastisseria limítrofa va escoltar cops que provenien de l'interior de l'establiment i s'adonà que hi havia un home que demanava auxili.

La dependenta avisà el propietari del local i la Guàrdia Civil. Aquesta es desplaçà al Port d'Andratx, on hi ha la discoteca, per comprovar que no es tractava de cap lladre que hagués quedat tancat.

Un pic a l'exterior, l'home va explicar als agents de la Benemèrita que s'havia dormit i que quan va obrir els ulls va veure tancat. En aquell moment es va posar molt nerviós i va començar a pegar cops i a cridar perquè algú el sentís.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris