nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

Coa d'universitaris per anar a la biblioteca de Sa Riera

Més de 150 estudiants fan coa per aconseguir un lloc a Sa Riera

77536

Coa d'universitaris a Sa Riera a les 07.30 hores de dissabte per aconseguir un lloc a la biblioteca.

J.P.

A les set del matí arribaven els primers universitaris, tant de la UIB com de la Uned, a Sa Riera per formar una coa que a les 08.00 hores, quan l'edifici obrí les seves portes, era de més de 150 persones. Just 20 minuts després, l'encarregat de la sala anunciava que la biblioteca era plena. Els estudiants cerquen un bon lloc on preparar els primers exàmens de la convocatòria de febrer, que comencen demà.

La biblioteca de Sa Riera obre de les vuit del matí a les cinc del capvespre, i tanca tres hores perquè el personal de neteja hi pugui anar. Com afirmà un dels joves que feien coa, «Sa Riera és l'únic after que ens queda als universitaris». «Els caps de setmana la UIB ens deixa una aula d'estudi a l'edifici Anselm Turmeda on és impossible estudiar: el pupitre és tan estret que no basta ni per posar-hi dos folis», assegurà una al·lota de tercer d'empresarials.

Aquest comentari el repetien fins a cansar-se'n altres matriculats de la UIB. Així, insistien que l'aula habilitada no està en condicions. Així mateix, afirmaven que és gairebé impossible estudiar els caps de setmana a Palma. Les biblioteques de l'Ajuntament són tancades, l'oferta de la Uned no basta i la del campus queda massa enfora i, com denunciaren els alumnes, és incòmoda. En demanar-los què hi fa el Consell d'Estudiants, la majoria contestava: «Ni idea. Crec que proposen que la biblioteca ampliï el seu horari durant l'època d'exàmens, però no en sé res».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris