nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

Els veïns tindran des de febrer la recollida selectiva domiciliària

L'Ajuntament ha firmat un conveni amb la Fundació Deixalles

L'Ajuntament d'Artà ha signat un conveni amb la Fundació Deixalles per posar en marxa un pla pilot de recollida selectiva domiciliària. Els veïns, a partir del mes de febrer, tindran tota classe de facilitats per reciclar. Un pic per setmana un camió passarà casa per casa a recollir tots els envasos i les llaunes. L'objectiu és conscienciar la població de la importància d'aquestes pràctiques.

La regidora de Medi Ambient, Maria Francesca Servera, comentà que «hem firmat un conveni amb la Fundació Deixalles per a la recollida domiciliària. Farem una prova durant tres mesos per veure si funciona. El que volem és la comoditat dels veïns a l'hora de reciclar». En tot cas, segons una estadística del Govern, Artà és un dels pobles amb un percentatge més elevat de reciclatge.

La Sala n'ha editat 4.000 tríptics informatius que repartirà casa per casa. La finalitat és donar a conèixer aquest nou sistema. A més, es regalarà una bossa groga. «Esperam que la gent hi col·labori, perquè crec que els veïns ho acceptaran molt bé». Per als objectes més grossos, els residents disposaran d'un telèfon per demanar a Deixalles que passi a retirar-los.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris