cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

La Sala reforma els carrers del centre per evitar-hi inundacions

Els carrers del centre -que surten a la plaça de Sant Joan- ja no patiran més inundacions quan plogui gràcies a la reforma que l'Ajuntament emprendrà ben aviat per resoldre aquest problema.

Es preveu que el mes vinent es pugui iniciar tot un seguit d'obres amb vista a la dotació de serveis de les vies esmentades. El projecte s'inclou en el Pla d'Obres i Serveis i té un pressupost d'1.200.000 euros. El Consell en finançarà més de la meitat.

El batle de Son Servera Damià Ripoll explicà que «el carrer Major, el carrer Nou, el de les Parres i el de les Creus, tenen una problemàtica molt grossa i és que són carrers amb pendent i quan plou recullen molta d'aigua de muntanya i sovint es produeixen inundacions a les cases. Per evitar-ho, hi haurà més desaigües i es posaran totes les canonades noves».

La dotació consistirà sobretot en el soterrament del cablatge, en la previsió de gas i en una xarxa nova d'aigua potable. A més, es deixarà tot a punt per a una futura instal·lació de televisió per cable i de fibra òptica. Es preveu que les obres comencin dins el mes de febrer i tenen un termini d'execució d'un any.

Després d'aquesta intervenció, es vol dur a terme un pla d'embelliment per a la zona que inclourà un carril per als cotxes amb falses voravies. Així mateix, es plantaran arbres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris