nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

EU fixa uns objectius per poder «contrarestar l'ofensiva del Govern»

Fou durant una reunió de coordinadors municipals a la qual assistiren devers 20 militants del partit

M. PUIGRÒS.Manacor
Esquerra Unida de les Illes Balears mantingué ahir una reunió de treball dels coordinadors municipals del grup. L'objectiu era fixar un seguit d'actuacions per «contrarestar l'ofensiva brutal que està realitzant el Govern del Partit Popular contra el territori i contra la llengua de les Illes» tal com manifestà el coordinador d'EU-Mallorca, Miquel Rosselló.

En aquesta ocasió, la trobada habitual de coordinadors que la formació organitza de manera periòdica va ser al Teatre Municipal de Manacor. Hi assistí una vintena de militants. Tots coincidiren a l'hora de qualificar la política lingüística del PP d'«indignant i inacceptable».

Per la seva banda, Miquel Rosselló assenyalà que «quant al medi ambient i al territori, l'Executiu actual demostra poca sensibilitat, sobretot amb la seva política d'autovies. No respon a les necessitats dels ciutadans i, a més, significarà una nova onada de creixement urbanístic».

Arran de l'oposició d'EU a la línia seguida pel Govern, l'assemblea decidí donar suport a «les diferents manifestacions que es vagin realitzant en contra de les polítiques de territori i de llengua. Començarem per la gran concentració que es farà a Palma el pròxim 14 de febrer, i per això instam tota la població a participar-hi», afirmà Rosselló.

Així mateix, el portaveu d'EU-IB recordà que «quan es va fixar la Llei de Normalització Lingüística es va fer amb la majoria del PP, però els governants actuals tenen unes certes amistats amb gent de València i es veu que estan disposats a introduir aquests debats lingüístics en sectors molt diversos», comentà Miquel Rosselló. De la mateixa manera, durant la jornada d'ahir els membres assistents d'EU començaren a decidir com enfocar la pròxima campanya electoral.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris