nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

Ingressa a presó l'home que va robar l'ambulància a Son Llàtzer

Els psiquiatres volien donar-li l'alta i el jutge ordenà la detenció


Antonio R.M., l'home que el passat dia 26 robà una ambulància a l'hospital de Son Llàtzer i després causà la mort d'un ciclista, ingressà ahir en presó. Aquest home romania des del dia dels fets ingressat a la unitat psiquiàtrica de Son Dureta, ja que semblava que les seves facultats mentals estaven alterades. La comissió judicial que acudí a l'hospital a entrevistar-se amb aquesta persona decretà la seva llibertat, a causa que els metges diagnosticaren que l'home sofria una malaltia mental, i per tant no se li podia imputar cap delicte.

L'hospital de Son Dureta comunicà fa diversos dies al jutjat que l'estat de l'home havia millorat. El tractament havia aconseguit equilibrar l'individu i que no existia cap motiu mèdic que justificàs que continuava ingressat. Davant d'aquesta situació, i sobretot per evitar que l'home pogués sortir en llibertat, el jutge Miquel Florit ordenà que la Policia detingués Antonio R.M. i el dugués a la seva presència.

El jutge, en presència del fiscal i de l'advocat de la companyia d'assegurances de l'ambulància, prengué ahir declaració a aquest home, que va reconèixer que havia robat l'ambulància i que era conscient que havia causat la mort d'un home. El detingut es mostrà molt incoherent quan intentà explicar les raons per les quals es dirigí cap a l'aeroport, ja que explicà que «un amic m'esperava per dur-me de viatge». El fiscal sol·licità al jutge l'ingrés en presó per un delicte d'homicidi imprudent. El jutge va ordenar ahir que el metge forense faci un seguiment de l'estat físic del detingut, ja que els facultatius que li han atès han diagnosticat que és un alcohòlic crònic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris