cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Un incendi destrueix un pis al Port de Sóller i obliga a evacuar tots els veïns

A l'apartament hi havia quatre botelles de butà, que perderen gas però no arribaren a explotar

102774

L'immoble cremat és un quart pis de reduïdes dimensions.

J.J./M.V. Palma.
Un incendi que adquirí grans dimensions reduí a runes un apartament d'un edifici del Port de Sóller i obligà a desallotjar els pisos veïns. L'immoble era buit en aquells moments, i la Guàrdia Civil està investigant com es van originar les flames. L'apartament està ubicat en el complex Flamenc del Camí des Cingles número 8, al Port de Sóller, i minuts després de la mitjanit els pocs veïns que resideixen a l'edifici tot l'any detectaren una forta olor de cremat.

Instants després, comprovaren que el fum procedia de l'apartament número 20, propietat d'un alemany i que en l'actualitat està deshabitat. Es tracta d'un pis de dimensions reduïdes -uns 50 metres quadrats- i quan els equips d'emergència arribaren, les flames s'havien estès per totes les dependències. Al dispositiu, hi participaren bombers dels parcs de Sóller i Santa Ponça, Creu Roja de Sóller, Policia Local i Guàrdia Civil, i la primera prioritat dels funcionaris fou evacuar els veïns, perquè una densa columna de fum s'havia escolat per l'escala interior i amenaçava d'intoxicar els residents.

Mitja dotzena de veïns foren desallotjats dels seus habitatges, i esperaren al carrer, amb temperatures molt fredes, que finalitzassin les tasques d'extinció, que es perllongaren fins a les 2.30 hores. A l'interior de l'apartament número 20 aparegueren quatre botelles de butà, que arribaren a perdre gas, però afortunadament aguantaren les altíssimes temperatures. Tot el pis quedà destruït, i també l'estructura resultà afectada. Les parets de les cases limítrofes es van esquerdar. Els danys són milionaris.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris